10003, м. Житомир, площа Перемоги, 10, офіс 1-52
Горизонтально-направлене буріння
Горизонтально-направлене буріння
Безтраншейний метод прокладання підземних комунікацій
Безтраншейний метод прокладання підземних комунікацій
Горизонтально-направлене буріння
Горизонтально-направлене буріння

Проектування інженерних мереж

Газифікація

Монтаж систем водопостачання та водовідведення

Теплопостачання

Горизонтально-направлене буріння (проколи)

Послуги спецтехніки


Компанія ПП «Теплогазсервіс-Житомир»

заснована в 2006 році колективом однодумців і професіоналів, здатних вирішувати будь-які завдання в стислі терміни з високим ступенем відповідальності за кінцевий результат. Головне в нашій роботі - комплексний підхід, який передбачає злагоджені дії відразу у всіх напрямках і на всіх етапах.

Місія компанії - підбір і монтаж оптимальних за ціною і якістю інженерних систем на основі найсучаснішого обладнання, матеріалів і технологій для задоволення потреб клієнтів в комфорті, зручності та безпеки.

Монтаж инженерных систем Житомирская область

Сьогодні ПП «Теплогазсервіс-Житомир» має необхідні ресурси:

• для надання широкого переліку послуг - від сервісного гарантійного та післягарантійного обслуговування, до проектування і монтажу складних інженерних систем газопостачання, опалення, водопостачання та водовідведення
• для роботи з усіма сегментами обладнання - від побутового до професійного
• для роботи з усіма групами споживачів - від індивідуального клієнта до замовників, що представляють великі структури державного значення.

Теплогазсервіс Житомир

 

Безтраншейна прокладка комунікацій

Виконуємо роботи з безтраншейної прокладки комунікацій методом горизонтально-направленого буріння (ГНБ).

Безтраншейна прокладка комунікацій

Метод ГНБ робить можливим прокладку інженерних комунікацій (трубопроводів, кабелів) під будь-якими покриттями і транспортними магістралями (дорогами, залізничними коліями) і навіть водоймами і заболоченими ділянками.

отверстия для труб под асфальтом без траншеи

Ми зможемо виконати прокол, розширення і затягування труб діаметром від 32 мм до 500 мм і довжиною до 200 метрів

прокладка труб без траншеи

Від 800 грн. / М в залежності від діаметра, довжини проколу і складності виконання робіт. Будь-яка форма оплати з ПДВ.

 

СИСТЕМИ ОПАЛЕННЯ І ВОДОПОСТАЧАННЯ

Проектування, підбір обладнання і монтаж котелень для підприємств, систем індивідуального опалення для квартир і приватних будинків. Проект системи опалення залежить від об'єкта. При розробці проекту наші інженери виконують підбір обладнання в залежності від джерела енергії. Котли опалення можуть бути газові, електричні, рідкопаливні, твердопаливні, комбіновані.

Котельная для школы

Водозабезпечення «під ключ», проектування та встановлення системи очищення води для підприємств, приватних будинків

Монтаж котельной

ПП «Теплогазсервіс-Житомир» займається такими послугами як газифікація, системи опалення, системи водопостачання, каналізація, водовідведення, свердління отворів, земляні роботи, проколи під дорогами, чистка каналізації, котли, колонки, конвектори, насоси, радіатори, тепла підлога, проектні роботи, монтажні роботи, зварювальні роботи, продаж, сервіс, обслуговування, котельні, теплогенератори, опалення, енергозбереження, тверде паливо, газ, електрика, теплові насоси, парогенератори.

Коротко про нас:

Теплогазсервіс Житомир, ПП

Ми любимо свою справу.   Тому ми робимо все роботи добре. Це мається на увазі наявність не просто співробітників, а однодумців і соратників, яким ми цілком довіряємо. Амбітних, професіоналів №1, що горять своєю справою, розуміють завдання компанії.

Ми ростемо.  У 2006 році нас було всього троє. Сьогодні в команді 40 професіоналів, які кожен день працюють, вирішуючи найскладніші завдання в сфері інжинірингу, продажів, фінансів та бухгалтерії.

Ми постійно розвиваємося.  Вивчаємо і впроваджуємо передові технології та використовуємо новітнє обладнання світового рівня.